Lentile de contact

Fie ca iti doresti o schimbare de look sau iti doresti mai multa libertate, lentilele de contact sunt solutia ideala

Daca esti purtator permanent de ochelari, cu siguranta ai dorit sa afli mai multe informatii despre acest subiect. Purtand lentile de contact va puteti bucura de libertatea pe care v-o ofera, fie ca vorbim de un stil de viata activ sau pur si simplu de increderea de a pleca de acasa fara ochelari.
Ochelarii nu asigura o vedere periferica la fel de buna ca si lentilele de contact, se aburesc la schimbare brusca de temperatura, necesita reglare periodica, pot cauza disconfort la activitati sportive, aluneca pe nas, etc
Lentilele de contact ofera o vedere incomparabil mai buna, in mod deosebit la periferia campului vizual, datorita faptului ca se misca odata cu privirea.
Recomandam utilizarea acestora numai dupa o consultatie in prealabil la specialist si respectarea stricta a regulilor de utilizare privind atat timpul de purtare cat si o igiena riguroasa.

Nu sunt recomandate pentru persoanele care petrec timp in medii cu praf, fum sau substante care pot afecta ochii si in acelasi timp lentilele de contact.

Iti este teama de disconfort la purtare?

Mergi la sigur cu lentilele zilnice, de unica folosinta. Datorita materialului din care sunt fabricate asigura confort sporit fata de alte tipuri de lentile, astfel se reduce la minim senzatia de corp strain si cel mai important riscul de infectii oculare. Nu necesita solutie de intretinere sau recipient de depozitare.

Lentilele de contact au schimbat viata a milioane de oameni , de ce sa nu fii unul din ei?