Despre noi

Domeniul principal de activitate constă în efectuarea consultatiilor optometrice, oftalmologice, masurarea acuitatii vizuale, determinare dioptrii, testare simt cromatic, recomandari ochelari, adaptare lentile de contact cu dioptrie sau colorate.

Datorita colaborarii cu cei mai prestigiosi furnizori din domeniu, va stam la dispozitie cu o gama variata de rame si lentile (Rodenstock, Zeiss, Hoya, Essilor, Rhein Vision),lentile de contact, ochelari de soare, accesorii, solutii de intretinere.

Pentru ca stim cat de important este sa purtati o pereche de ochelari corespunzatori, cu lentile de calitate si rame specifice stilului dumneavoastra, suntem la curent cu evolutia inovatiilor din domeniu si ne straduim sa indeplinim si cele mai exigente cereri.

Beneficiati de consiliere profesionala si oferte active in permanenta.

Asiguram servicii de intretinere gratuite in garantie si post garantie pe viata, pentru toata gama de ochelari realizati la noi.

Credem cu convingere, ca MERITI SA VEZI LUMEA MAI CLAR

Când navigați pe acest site, modulele cookie și alte tehnologii colectează date pentru a vă îmbunătăți experiența și a personaliza conținutul și publicitatea pe care le vedeți. Vizitați Politica de confidențialitate (actualizată 5/25/18) pentru a afla mai multe despre datele pe care le folosim noi și partenerii noștri pe site. Făcând clic pe butonul "Inteleg și sunt de acord" sau continuând să utilizați site-ul, sunteți de acord cu această utilizare a modulelor cookie și a datelor.

Inteleg și sunt de acord